Това ли е новият Mustang?

Това ли е новият Mustang?

През изминалата седмица от Ford потвърдиха, че следващото поколение Mustang ще запази бензиновия V8 под капака си, макар най-вероятно да претърпи някаква форма на електрификация. От компанията разкриха тези подробности и потвърдиха някои слухове покрай модела, който трябва да дебютира през втората половина на следващата година.

Сега в интернет пространството се появиха и два интересни кадъра на които виждаме следващото поколение на Mustang. Снимките показват единствено предната част на колата и промените които тя е претърпяла.

Формите вече са по-ръбати с още по-голяма предна решетка. Отворите за въздух заемат по-голямата част от предната броня, а на предния капак виждаме и отвор за допълнителен приток на въздух.

Предните светлини също са с нов дизайн и са оставили закръглените форми в миналото. Най-вероятно те разчитат на LED технология с по-три лупи във фар и интересни дневни светлини над тях.

Все още е рано да се каже дали тези снимки са истински и са част от рекламни брошури и тестови прототипи, но повече за това ще разберем през следващата една година, когато очакваме още слухове покрай „мускулестия“ модел.

Източник: Факти БГ

Авто