Собствениците на автомобили Hyundai у нас не трябва да се притесняват

Собствениците на автомобили Hyundai у нас не трябва да се притесняват

Във връзка с публикуваната статия „Колите на Hyundai харчат масло и съсипват двигателя“, IND Commerce – официален представител в България на корейската марка Hyundai – изрази своята позиция, според която собствениците на Hyundai у нас не трябва да се притесняват. Ето и по-конкретно тяхното становище.

Към днешна дата, при нас, като официален представител и партньор на Hyundai Motor Europe, липсва информация за сервизна кампания или установен проблем, сходен с описаният в статията. Компанията има ясно структурирана политики за реакция при възникване на подобни ситуации, което гарантира максимално бързо отстраняване на евентуални дефекти, което гарантира удобството на клиента.

Информацията, за проблемните автомобили, се отняса изцяло за US пазара, както е посочено и в статията. Двете автомобилни марки имат редица различия в моделната си гама за американския пазар и за този в Европа. Основните такива са: Различните двигатели, , Предлагани модели, Оборудване и др. Genesis също е отделна автомобилна марка, която има свои специфики при изработка на агрегати и цялостно производство на автомобили.

В заключение, бихме желали да посочим, че традиционно Hyundai влиза в ТОП 10 на различни класации по надеждност, както и че редица модели се представят повече от добре на продължителни тестове, проведени от независими институции. Това е следствие на дългогодишните усилия на марката да подобрява качеството на предлаганите продукти. Това е видно и от факта, че марката предлага една от най-големите гаранции в индустрията – 5 години без ограничение на пробега.

Източник: Факти БГ

Авто