Руски вандали унищожават скъпи коли в Украйна

Руски вандали унищожават скъпи коли в Украйна

Това твърдят украински медии, показвайки снимки към многобройните материали по темата. Според данни, отново на медии от Украйна, войната вече е довела до унищожаването на над 200 000 превозни средства.

Украинците твърдят, че сред тях има скъпи премиум модели, осакатени умишлено от руснаците. Руските военни повреждали коли, които не могат да откраднат и да изнесат в Русия.

И така, в Буча виждаме как някоя се е подиграл със скъпо Bentley Continental GT. Счупено е стъклото на автомобила, а капакът е надраскан със спрей. Нещо повече, вандалите оставили пакети от дажбите си и други боклуци на капака.

Също близо до Киев седан Maserati Ghibli е силно повреден. Според собственика колата е простреляна 50 пъти, като 20 куршума са пробили двигателния отсек. Може би вандалите са били вбесени от тризъбеца на Maserati?

Вече писахме за изоставената Tesla в Мариупол и наистина електрическата кола стана известна в цял свят. Колата вече беше останала без ток, но впоследствие тя бе унищожена и изрисувана с непристойни обиди срещу Илон Мъск.

Източник: Факти БГ

Авто