Пред прага сме на най-внушителното мотоциклетно изложение у нас

Пред прага сме на най-внушителното мотоциклетно изложение у нас

Moto Expo 2022 стартира тази седмица – на 15 април, петък, а финалът е на 19 април, вторник. Мястото е зала Асикс Арена (бивша зала Фестивална) в София. Отново организатор на събитието са Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП).

Две години Moto Expo бе отменяно заради пандемията от COVID-19. Но това вече е минало. Сега отново се връщаме в бъдещето с Moto Expo 2022. Както винаги, на изложението ще присъстват изложители, представляващи у нас всички големи световни производители на мотоциклети, АТV машини, скутери и мотопеди.

Мотоциклетистите обаче не могат без екипировка, каски, аксесоари, масла, консумативи, гуми, резервни части и принадлежности. По традиция, наред с новите байкове, ще участват много фирми, които внасят именно такива крайно необходими за мотоциклетизма принадлежности.

Общата изложбена площ в централната зала на Асикс Арена е 2200 кв. м. Там ще бъдат новите модели, които ще дебютират пред българска публика. Радостното е, че ще видим и нови марки, които са отскоро на пазара у нас. Много от премиерните за България експонати, бяха представени на най-големия мотосалон EICMA в Милано в началото на ноември 2021 г. Ще има изложени и изцяло електрически мотоциклети и скутери.

Ще припомним, че по време на първото издание на изложението Moto Expo през 2019 г., интересът беше огромен. През щандовете на Асикс Арена преминаха над 10 000 посетители. Сега се очакват още повече, като работното време за посетители ще бъде от 10.00 до 19.30 ч. Всеки посетител ще получи анкетна карта, с която ще участва в томбола с награди, предоставени от фирмите, изложители.

Цени на билетите:

На място: 12 лева в събота и неделя; 10 лева в делничен ден; деца от 12 до 18 години – 6 лева; Онлайн – 2 лв. отстъпка за онлайн закупуване: 10 лева за събота и неделя; 8 лева за делничен ден; Хора с увреждания – безплатно; Деца до 12 години с придружител – безплатно.

Източник: Факти БГ

Авто