По време на войната, украинците продължават да купуват суперавтомобили

По време на войната, украинците продължават да купуват суперавтомобили

Войната с Русия срина продажбите на масови нови автомобили в Украйна. Въпреки това пазарът все още е жив и украинците купуват коли. Колкото и да е странно, сред тях има много скъпи суперавтомобили. Информацията е на украинския сайт topgir.com.ua, които ни показват и конкретен пример.

Това Lamborghini Huracan Evo е заснето тези дни, като е регистрирано в района на Хмелницки. По данни на журналистите, неговите номера все още не са в базата данни, тоест суперкарът е регистриран съвсем наскоро – не по-рано от 16 март тази година (тогава сервизните центрове на Министерството на вътрешните работи в Украйна възобновиха регистрацията на автомобили ).

Изданието обаче прави и една уговорка, че купе със същия цвят и със същите джанти е засичано преди време в Киев , така че е възможно колата да е препродадена в Украйна. Суперавтомобилът Lamborghini Huracan Evo е оборудван с 5.2-литров V10 мотор с мощност 640 конски сили. Той е в състояние да ускори до 100 км/ч за 2.9 секунди и да развие максимална скорост от 325 км/ч.

Източник: Факти БГ

Авто