Новото Bentley пристига с най-технологичните седалки правени някога и 24 милиарда различни конфигурации

Новото Bentley пристига с най-технологичните седалки правени някога и 24 милиарда различни конфигурации

Bentley показа още един тийзър на мистериозния модел, който ще дебютира на 10 май, като освен снимката, този път разпространи малко повече информация за един от най-луксозните си модели. Според слухове, това ще бъде удължена версия наSUV-то Bentayga, която ще може да се похвали с най-технологичните седалки поставяни в кола някога.

Те ще включват цели 22 различни настройки, както и шест зони със 177 индивидуални позиции за промени. Друг трик, който от Bentley ще представят е „първата в света автоматична чувствителна климатична система“. Макар от компанията да не разкриват повече подробности за това какво ще представлява, то най-вероятно системата ще засича температурата на тялото върху седалката и по този начин ще променя температурата в интериора.

Корите на вратите са направени с малки перфорации с големина от 1мм, които пропускат светлина за създаването на специално усещане. От Bentley казват, че новият модел ще има опции за персонализация, които достигат до 24 милиарда различни конфигурации.

Източник: Факти БГ

Изкуствен Интелект Технологии