Mercedes C-Klasse се опита да бъде AMG GT, какъв е резултатът?

Mercedes C-Klasse се опита да бъде AMG GT, какъв е резултатът?

Многократно сме ви показвали различни самоделни проекти върху различни автомобили, които понякога се получават изненадващо добре, а в други случаи, резултатът клони към трагичен. Този път ще оставим оценката за преработката на тази C-Klasse на вас, а ние само ще ви представим някои от подобренията, които е преживял седанът. Снимки на колата са публикувани в групата Shitty_Car_Mods в Reddit, където също не са спестени коментари.

Идеята на колата е заимствана от двувратото AMG GT, като това си личи най-много в предната част, където виждаме решетка с подобна форма в стил Panamericana, както и броня с допълнителни сплитери в долната част и от двете страни. Формите ѝ са продължени в раздувки на калниците с отвори за вентилация.

Предният капак също е променен и е получил допълнителни отвори за охлаждане, както и прозрачен капак под който се вижда неясният по обем двигател. Преработките продължават с раздувки в задната част, които разширяват задните врати заедно с панелите. Тунинг пакетът завършва с голямо задно крило и джанти с борд на марката HRE. Макар да няма снимки на задната част, то не е трудно да предположим, че промените също са в подобен стил и едва ли липсва голям дифузьор на задната броня.

Източник: Факти БГ

Авто