Какво ще стане, ако комбинирате тиган, тенджера и скара

Какво ще стане, ако комбинирате тиган, тенджера и скара

Както всички знаем, иновациите са не само в областта на компютърните технологии, медицината, автомобилната индустрия, но и в кухнята. Днес печките, микровълновите фурни и дори абсорбаторът имат толкова много електронни функции и режими, че без инструкции не можете веднага да разберете кой бутон за какво е предназначен.

Но кухненските мебели за вграждане не са единственото нещо, което направи огромна крачка напред през последните 10 години. Комбайни, фритюрници, тостери също не стоят неподвижни. Но, какво ще кажете за тенджерата? Тя си е една и съща от доста години.

Има нюанси, като тенджери под налягане и електронни такива, но като цяло прогресат там е по-малък. Електронните тенджери, както в ресторантите, така и у дома, са известни от дълго време, но сега дизайнерската концепция на K Deng реши да внесе новост в старата формула чрез въвеждане на модулни съдове за готвене.

Представеното секционно устройство, по желание на потребителя, може да бъде тенджера, тиган или дори скара. Кухненските прибори изглеждат естетически, модерни и минималистични, което със сигурност ще ги направи желани във всяко домакинство.

Не е известно дали концепцията ще бъде реализирана в бъдеще, но идеята изглежда интересна и има потенциал да се превърне в истинска панацея за собствениците на малки жилища.

Източник: Факти БГ

Изкуствен Интелект Технологии