Ентусиасти превърнаха катафалка в кемпер (ВИДЕО)

Ентусиасти превърнаха катафалка в кемпер (ВИДЕО)

През последните години превръщането на различни ванове, бусове и дори сравнително компактни комбита в кемпери доби популярност, но днес ще ви разкажем за един проект, който изненада дори и най-върлите фенове на тези концепции. Става въпрос за катафалка на базата на катафалка Cadillac. Проектът е дело на братята Кристофър и Майкъл от Илинойс, които споделят историята на колата пред хората от YouTube канала Barcroft Cars.

Интересното е, че преди да се превърне в кемпер, катафалката преминава през още една метаморфоза и служи като място на което единият от братята прави татуировки, Въпреки, че колата е изпълнявала тези задължения, Майкъл предлага да превърнат Cadillac-ът в нещо, което ще подхожда повече на същността на Кристофър и по този начин се заражда идеята за кемпер. Принос за това има и популярно шоу от края на 60-те години на миналия век в един от епизодите на който се появява състезателна кола направена като ковчег.

Братята споделят, че едно от най-трудните неща по време на проекта е изграждането на високия таван. Майкъл допълва, че главната задача е била да запазят визията на катафалката, но да я направят удобна за двама човека. Странната визия е запазена и в интериора, където можем да открием кухня, мивка, телевизор, диван, който се превръща в легло, електрическа камина, хладилник и други.

Източник: Факти БГ

Изкуствен Интелект Технологии