DJI представи компактен дрон с професионални характеристики (ВИДЕО)

DJI представи компактен дрон с професионални характеристики (ВИДЕО)

DJI представи нов дрон от серията мини, който получи Pro означение. Новият Mini 3 Pro е компактен по размери квадракоптер, който комбинира последните технологии на компанията в устройство с тегло от само 249 грама. Освен, че помага при пренос, по-малките размери на дрона не изискват регистрация в някои страни.

Летателното устройство разполага с нов 1/1.3-инчов сензор с бленда от f1.7, която помага при ниска осветеност. Резолюцията на камерата е 48 мегапиксела с 24мм оптика. Камерата може да се завърта и вертикално за превърналите се в модерни напоследък кратки видеа в TikTok и другите подобни платформи.

По отношение на видеото, дронът може да снима в 4К резолюция с до 60 кадъра в секунда или пък 4K HDR видео с до 30 кадъра в секунда. За разлика от видеото при Air 2S, където видеото е 10-битово, тук е 8-битово. Друга новост е системата за избягване на препятствия, която вече работи във всички посоки и позволява автономно летене в различни режими. ПО отношение на летателното време, тук то достига до 34 минути със стандартна батерия или до 47 минути с батерията, част от допълнителния Fly More Combo пакет. Цената на дрона е 730 евро, а в комплект с дистанционно с екран може да достигне до 999 евро.

Източник: Факти БГ

Изкуствен Интелект Технологии