VW Beetle с „крачно задвижване“ ни връща в ерата на „Флинстоун“ (ВИДЕО)

VW Beetle с „крачно задвижване“ ни връща в ерата на „Флинстоун“ (ВИДЕО)

В петъчния следобед, когато всички вече са се приготвили за отморяващия уикенд е време да ви позабавляваме с кратко видео от популярната платформа TikTok, което ни връща към добрите стари времена, когато анимацията за семейство „Флинстоун“ тепърва започваше да трупа популярност. Видеото е публикувано от профил на име @bene_angeles през месец февруари, но едва сега започва да получава внимание и гледания.

Кадрите са заснети по натоварените улици на Перу и показват класически VW Beetle, който на пръв поглед изглежда с много липси, най-очевидни от които са калниците и задната броня. След внимателно вглеждане, обаче, можем ясно да видим, че подът на колата също липсва, а задвижването се осигурява не от кой да е, а от шофьора на „костенурката“.

Това се случва за няколко секунди, докато двигателят запали и отърве шофьора от трудоемката задача. В коментарите дори можем да срещнем вмятания като „Знам, че бензинът е скъп, но да стигнем чак толкова далеч.“ и други подобни.

@bene_angeles Retrocediendo un poco el tiempo #lospicapiedras #virall ♬ Los Picapiedra – De „Los Picapiedra“ – Angello Conti Orquesta y Coros

Източник: Факти БГ

Авто