BMW М7 няма да има, но ще видим друга версия с над 700 конски сили

BMW М7 няма да има, но ще видим друга версия с над 700 конски сили

Скоро в интернет пространството отново се завъртяха слухове за това, че BMW най-после може да представи пълноценно M Performance изпълнение на своята лимузина 7 Series. Моделът, който по план трябва да се бори с коли като Audi S8 и Mercedes S63, най-вероятно няма да се появи или поне така твърдят от германското издание Auto Motor und Sport. Според информацията, М7 не влиза в плановете на германската марка, въпреки, че през тази година М дивизията празнува 50-годишнината си.

Все пак друга интересна версия, отново с грижи от M Performance поделението на марката може и да се появи на бял свят, твърдят запознати с плановете на компанията. Става въпрос за най-мощната версия на електрическото i7, която ще носи означението М70. Тя ще разчита на същия задвижващ тракт като при новия електрически модел на Rolls-Royce – Specтre.

Очакванията са тази модификация на лимузината да генерира над 700 конски сили, давайки на феновете на марката М7-цата, която най-вероятно никога няма да се появи на бял свят. От BMW все още не са потвърдили информацията, но очакваме да разберем повече на 20 април, когато е планирано представянето на електрическотоi7.

Източник: Факти БГ

Авто